De hardcore-godfather – rock van de Volt

De hardcore-godfather – rock van de Volt

Het festival Was nooit bekend was, overspoeld door de vele rock of metal band. Een meer bekende team altijd liet zien, maar mensen die zo ongelukkig zijn geplaatst in het programma dat weinig te maken hebben met de voor hen is, of nadat ze spelen, meestal een hongaarse alternatieve band, zodat het hele publiek vervanging is meestal gegarandeerd.

De meer dan een band gebruikt worden

De meer dan een band gebruikt worden

dus ook dit jaar kunnen we zien sopron in troepen op 30 juni. en juli. 3 tussen de Reus, de Vis! of de Turbo. In feite, er zal een podium waar bijna alle harde bands, zoals de Ossian, Moby Dick, de Blinde Myslef, de Weg, het Abonnement, de God Achter de Depressie. Het genre is in verband met de eerste dag rock legends podium, waar de Omega geeft een exclusief optreden in de tank val in voor, maar de actie hier is het dertig jaar oude Edda, of het Deák Bill Blues Band. Ik weet niet hoe je hier,

Magna Cum Laude, dat is niet een rock band, noch een legende, maar in de aanloop naar dat zal goed zijn. Agnostic Front Vreemde rock – en metal bands in termen van een sombere situatie van dit jaar. De laatste keer dat we het over Billy Idol, het past hier, naast hem zijn er slechts twee teams die passen in deze categorie. Een van de Agnostic Front, dat is meestal de hardcore-godfather het ook van mening dat als de leeftijd die u bekijkt, het is gewoon waar, al in 1980, er zijn poseren op het podium in New York clubs.

Vroeg rijden met hun klassieker kunnen worden beschouwd

Vroeg rijden met hun klassieker kunnen worden beschouwd

maar in de jaren negentig in de tweede helft een leuk product op de tafel. Wie wil zien van een echte New York borst te rammen-hardcore band die je niet mag missen concert, in feite, kunt u zelfs wat licht werpen als dit waar is de legende, Vinnie Stigma gitaar gewoon een bedugatlan of gedempt instrument, springen op het podium.

De andere witte raaf van Soulfly, die Péterfy Bori en de Kispál en de Das vast komen te zitten tussen het grote podium. Max Cavalera is al jaren praten over hoe de nieuwe die u wilt converteren naar de klassieker werd sepultura, maar aangezien het nog niet is gebeurd, hebben we de Cavalera Conspiracy en soulfly, die onlangs de zevende studio-cd van dit in Sopron waarschijnlijk ook de oude klassiekers.

Wat was sepultura begon de laatste (bijna) originele line-up, de Wortels album van Soulfly van vandaag de dag blijft. Druk op de tribal groove metal, dat is meestal concert hits, dus het zou zo een Bori na een beetje bounce te leiden tot, of als opbouw naar de Kispál volt douche een beetje druk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *